Pretty sure its furthermore but it could also be however
The type of conflict taking place in this passage is character vs. nature. Thus, the correct option is A.
<h3>What is Conflict?</h3>
Conflict may be defined as a circumstance that leads to disagreement with someone over contrasting sentiments.
According to the context of this question, the author describes the above passage in reference to qualities possess by nature like blue air, white water, the sound of waves, etc.
Therefore, the type of conflict taking place in this passage is character vs. nature. Thus, the correct option is A.
To learn more about Conflict, refer to the link:
brainly.com/question/846617
#SPJ1
Answer:
That they're close and friendly with each other.
Explanation:
The answer is, "Sometimes the desire to have it all makes some decisions very difficult."
Answer: PROS( EASILY ACCESSIBLE,TIMELY DELIVERY,NOT EASILY DESTROYED)
CONS( PRESENCE OF HACKERS,SPREADING OF FAKE NEWS AND INCREASE IN FRAUDULENT ACTIVITIES)
Explanation: News publication in the digital age has really helped to improve the ACCESSIBILITY,TIMELY DELIVERY AND DURABILITY OF NEWS PUBLICATION. These have been achieved through the use of modern and highly developed digital equipments,the internet and social media networks have all helped to ensure that the publication of news is achieved effectively.
Some of the disadvantages (CONS) of the digital age on the publication of news is the presence of HACKERS, VIRUSES,INTERNET WORMS,THE SPREAD OF FAKE NEWS AND INCREASE IN FRAUDULENT ACTIVITIES. All these have seriously affected the publication of news in the digital age.