Answer:
10 B answer)
the best title for the passage would be A) since he passage is talking about text message abbreviations.
10A answer)
the maine idea of the passage would be B)
10C answer) maybe A or B would be the answer. I think it would b
most likely be B. I'll leave you to decide if u don't like B. :)
Answer:
B. The star is receding from earth
Explanation:
Razele soarelui sunt din ce în ce mai palide . Marea de verdeață se îngălbenește . Frunzele multicolore se leagă în vânt . Păsările călătoare plutesc spre albastrul cerului . Pe ogoare în livezi , în grădinile de zarzavat oamenii strâng recoltele . Fructele parfumate , legumele ne bucură pe toți . Vietățile pădurii se grăbesc să-și adune cu hărnicie provizile pentru iarnă . Copiii sunt veseli , merg la școală , în recreați se aude peste tot larma lor . Ziua de 14 octombrie în calendarul creștin-ortodox este sărbătorită cuvioasa Parascheva , iar toți oamenii se străduiesc să ajungă la racla sfintei să se închine .
Answer:
look duolingo is better cuz the rate and the no. of people who downloaded it is more than superlingo