Answer:
Scientists have often wondered what bellybutton lint is made up of. An Austrain chemist named Georg Steinhauser decided to find out, and since he had a belly button, he searched himself! He examined over 500 pieces to see what the lint has occupied. He found that it has cotton from clothes, AND dead skin, sweat, basically the stuff our body resists and extracts. Goerg Steinhauser found all this out within a teeny tiny part of your stomach.
Explanation:
Answer:
C .He is angry with both families for fighting in the streets again.
Answer:
C). The chart provides the data from the survey visually, and the text describes it.
Explanation:
The third statement most aptly compares the two distinct formats of representing information. The chart offers a visual representation of the data that assists the audience to have better clarity of the data and understand it effectively. It also aids them in memorizing or retaining the information more conveniently. The passage, on the other hand, aims to describe the visual information in words that helps the readers to understand the overall idea and conclusion represented by the data. Thus, <u>option C</u> is the correct answer.
Answer: You need to read the passage and then answer. Like, for facts, we know that he is a loving person. For personality he is caring. Also he was adventurous and thoughtful.
-
Explanation: