Answer:(B) Odysseus must decide whether or not to tell his men about the full danger of Scylla and Charybdis.
Explanation:
Answer:
D). The nonfictional excerpt describes the reaction to the regulations.
Explanation:
As per the question, the key distinction between the presentation of regulations in the fictional and non-fictional excerpt is that the latter(non-fictional excerpt) offers a response to the ordinances presented in the former(fictional excerpt). The fictional excerpt simply reveals the directions that people are required to follow during the quarantine(should avoid...should be marked, etc.) while the non-fictional description aims to depict the reaction of setting these regulations('cutting off...shut us out'). Thus, <u>option D</u> is the correct answer.
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer:
the shepherd's claim that he was given a child by jocasta and that jocasta was the mother of the child
Al though Social Media is so great for us to keep in contact with our friends, It really impacts the mental health of millions of teens today. Seeing your friends post pictures together, excluding you is so painful, and is the number 1 reason why I wish social media didn't exist. In addition, seeing beautiful models, and using filters to make yourself look better online, ruins your self esteem, standards, and overall image of the beautiful person you are. Don't let social media change you.