Answer:
A technique Miller use to provide important information about the recent activities of several village girls is explained below in detail.
Explanation:
Miller consolidates a dramatic paradox that is humorous and appealing in order to present the viewers' sense as if they are more intelligent than the personas in the entertainment. The evidence that the viewers understand that the indictments occurred in history, and these characters were dramatizations of the real personalities, presents it a bit appealing.
Answer:
b
Explanation:
you have to learn that people say certain things because they are jealous or of anger
Supporting details are used to validate a claim to show that the original claim is not false.
<h3>What is a Claim?</h3>
This refers to the statement or assertion that is made about someone or something which may or may not be true.
Hence, to find a supporting detail to back up the given claim in the passage that there is a close relationship between sports and our national life:
- Read the text thoroughly.
- Look for statements that talk about how sports and national life are similar
- When you identify such statements, those are usually your supporting details.
Read more about claims here:
brainly.com/question/17494279
B, I'm pretty sure. The other ones do not contribute to the correct dialog.