Answer:
On her zoo blog, bindi describes the experience of walking the red carpet with her mum that evening, and the unmatched joy of what happened soon after. “all the categories came up, but then mine did! they said all these top actresses' names then my name! the guy said 'and the winner is . . ’ . . my heart stopped . . ‘bindi irwin! ’ i could not believe it, i won! i was amazed, in tears, i could hardly talk! i’ll never forget that great trip! ” what does the hyperbole in the excerpt the reader understand about bindi? she had a medical problem. she was extremely frightened. she became very excited. she won an important award.
The answer is a. based on that sentence you can infer that it would be a because it’s talking about what the girl is saying
Can we have a picture of the story?
The phrase from paragraph 1 of the passage reveals cultural norms of Malory's time is I will ride to the churchyard.
<h3>What are Cultural norms?</h3>
These are known to be the world or region standards that people often live by.
Note that riding is a common norms of the people of England and as such, The phrase from paragraph 1 of the passage reveals cultural norms of Malory's time is I will ride to the churchyard.
Therefore option d is correct.
See options below
The phrases:
A. Some to joust and some to tourney.
B. Young Arthur that was his nourished brother.
C. He had left it at his father's lodging.
D. I will ride to the churchyard.
Learn more about cultural norms from
brainly.com/question/12425056
#SPJ1