The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Executive and legislative are elected by the people. Judicial is appointed by the president and approved by the senate.
Answer:
The primary ally for the American colonies was France. At the start of the war, France helped by providing supplies to the Continental Army such as gunpowder, cannons, clothing, and shoes. In 1778, France became an official ally of the United States through the Treaty of Alliance.
Explanation:
American colonists hoped for possible French aid in their struggle against British forces. ... When news of the Declaration of Independence and the subsequent British evacuation of Boston reached France, the French Foreign Minister Charles Graver (Comte de Vergennes) decided in favor of an alliance.
Answer:
Absolute Monarchy, a central state is an Imperial one, they always want to expand their claim and gain fame.
Quite a lot happened during that time, since the Gulf of Tonkin Resolution was passed in August, 1964 and the Tet Offensive began in January, 1968.
The Soviet Union increased its material support to North Vietnam.
Starting in March 1965, the United States began a three-year program of bombing raids called Operation Rolling Thunder.
The US continued to escalate its troop levels in Vietnam, up to 500,000 troops in 1967.
Meanwhile protests against the war in the United States continued to grow. Those protests would only grow more intense after the Tet Offensive by the North Vietnamese made it clear that the US was nowhere near winning this ongoing war.