The text structure employed in this passage is: c. Problem and solution.
Problem and solution is one of the several text structures that writers can employ in their writing. A problem is first stated and possible solutions to the problem are presented.
In the passage above, we see that the writer first presented a problem, which is the incessant earthquakes in countries like Japan. He finally provided a solution to the problem.
Learn more about text structures here:
brainly.com/question/12053427
Answer: A. flyer; details describe problem and possible solutions
Explanation:
Here is the complete question:
The audience for a particular piece of writing is neighbors. The purpose of the text is to persuade them to help solve the problem of trash in the streets. What form of writing and what kind of supporting details best support this audience and purpose?
A. flyer; details describe problem and possible solutions
B. editorial; details include complaints about problem
C. essay; details include complaints about problem
D. newspaper article; details describe problem and possible solutions.
A flyer is a form of paper with a written message that is distributed to people to pass across a vital information. The purpose of a flyer is to enable the individuals who receive it to take a desired action.
In this scenario, the flyer should be used as it is easy to distribute and can also reach a large audience. It should be noted that flyers are also small, therefore people can easily read them as the message in them will be short and concise.
Lastly, it can be used to describe the causes of the problem being faced by the people and the possible solutions.
Answer:
School reports as far as structurally, are very formated and to the point. Stories have a different type of structure, ex: climax, plot, etc. Letters are written more like a conversation, less matter of factly, more speech like.
Stylistically, the styles of writing could be similar in parts of letters and stories.
Explanation:
Answer:
I believe the answer is D.the first email
Answer:
Gordimer's political convictions are apparent in this narrative in the way she uses pejorative languages to express her viewpoint. “Art is the negative knowledge of the actual world,” for example, according to “Reconciliation Under Duress.” Art, on the other hand, investigates the unknown, and, as Adorno puts it, "art does not become knowledge with reference to ordinary immediate actuality." Gordimer avoids using the phrase "immediate actuality" in her writings. As Ettin notes, we never obtain a complete picture of the storyline and must instead orient ourselves by thinking about what hasn't been communicated. Gordimer illustrates the enormous attraction of this German, Jewish theorist by drawing on Adorno's views, further separating herself from the genre of black authors and redefining the goal of a political book.
Explanation:
Hope this helps!
Please mark me as Brainlineast.