Answer:
<u>"But it was only after a long silence, when he said, in a hesitating voice, "I suppose you fellows remember I did once turn fresh-water sailor for a bit," that we knew we were fated before the ebb began to run, to hear about one of Marlow's inconclusive experiences."</u>
Explanation:
Flashback in literary terms refers to a time in a story where the narrative is taken to a point in time from the story. This is usually done to show past events to fill some crucial backstory.
From the excerpt given, a flashback is used to remind the second character how he changed careers for some time to become a freshwater sailor before fortune turned and they began to hear about Marlow's inconclusive experiences.
Answer:
Highlighting that networks are improving their representation of minority groups but also pointing out why networks have more work to do in promoting diversity.
Explanation:
It goes to say that if you are absent from television your absent from Americans view. And how you are perceived is how you are treated. Television needs to showcase successful minorities in judiciary, business etc and not focusing on portraying negative images about them.
The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time.
<h3>What is synonyms?</h3>
Synonyms refer to words or phrases that have a similar meaning with the original word. It has the same meaning as the original word.
Therefore, The phrase in the passage helps identify the meaning of the word aggravated is only grew worse with time
Learn more about synonyms below.
brainly.com/question/869158
#SPJ1
Zimbardo does not justify their actions, only explains how these abuses likely
developed under certain conditions.
In the article, Zimbardo refers to his own experiments about human behavior in certain conditions to explain the reasons behind the soldiers' behavior. He states that their mental state allowed for their actions because of "stress, fear, boredom and heat exhaustion, coupled with no supervision, no training, and no accountability." In the text he never states that their behavior is acceptable or justified given the conditions, he is merely explaining how good people can do bad things.
<span> </span>
Answer:
<em>Obey</em><em> </em><em>is</em><em> </em><em>the</em><em> </em><em>word</em><em> </em><em>whic</em><em>h</em><em> </em><em>means</em><em> </em><em>"to follow an order"</em><em>.</em>
hope it helps!