A written legal code would be am improvement over an oral set of laws because citizens may forget laws, depending on how much there are. Having them written, where everyone can read it, may help them better understand and remember the acts/laws.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
Social contract theory says that people live together in society in accordance with an agreement that establishes moral and political rules of behavior. Some people believe that if we live according to a social contract, we can live morally by our own choice and not because a divine being requires it.
Explanation:
In English speaking jurisdictions the Square and Compasses are often depicted with the letter "G" in the center. The letter is interpreted to represent different words jurisdiction to jurisdiction. Among the most widely accepted interpretations are that: [G] stands for God, and is to remind Masons that God is at the center of Freemasonry. In this context it can also stand for Great Architect of the Universe (a reference to God). In a different context, the letter stands for Geometry, described as being the "noblest of sciences", and "the basis upon which the superstructure of Freemasonry is erected."[3]