B. Reddy is too afraid to go across the bridge
Please provide more details.
Answer:
Go back into the book/passage and see.
Explanation:
You didn't put much detail into your question, next time please put part of the passage or book. But my advice is to go back and see what Morrie does.
The correct answer is option letter B (a successful and hardworking businessman). By definition, a <u>stereotype</u> is a very firm idea about what a particular type of person is like. In this case, the most likely stereotype one can spot in the phrase presented above is the one of <em>a successful and hardworking businessman</em>. One usually has the idea of a businessman who is constantly working or even overworking. In fact, the narrator <u>exaggerates</u> this idea of the hardworking businessman by using a literary technique called “exaggeration”. For instance, the amount of emails that Fred Johnson will be checking (“<em>checking the four thousand emails</em>”).
The dramatically ironic comments by Duncan and Banquo when they approach Macbeth's castle in Shakespeare's Macbeth serve numerous purposes. One of the most important is the reinforcement of a central theme first introduced by the witches and later echoed by Macbeth: the difference between appearance and reality--what's fair is foul and what's foul is fair.
Duncan and Banquo interpret the appearance of the castle and its surroundings as if a wholesome, noble, and faithful family...