Answer:
I believe the answer would be (a)
Explanation:
The reason is because Wendy and Peter were thinking about lions in a svannah and those are the images that were projected on the walls. The children wanted to experience lions eating their parents. The father of the children even said that the children used to think of a cow that jumped over the moon and that was projected on the walls. Next the kids pictured a girl sitting in a forest clearing and that got projected on the walls. That was because they were hiding the truth of what they wanted to experience.
C.
To develop a plat about a character who comes of age in a historical important time
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
me I can be yours.........
The way in which the rhetorical appeals in the following selection advance the author's purpose is A. Paine argues the price of freedom can be measured and quantified.
This is because he talks about how "Tyranny, like hell, is not easily conquered; yet we have this consolation with us, that the harder the conflict, the more glorious the triumph.
<h3>What is a Rhetorical Appeal?</h3>
This refers to the use of persuasion to try and convince a person about a particular viewpoint.
Hence, we can see that the way in which the rhetorical appeals in the following selection advance the author's purpose is A. Paine argues the price of freedom can be measured and quantified.
This is because he talks about how "Tyranny, like hell, is not easily conquered; yet we have this consolation with us, that the harder the conflict, the more glorious the triumph.
Read more about rhetorical appeals here:
brainly.com/question/13734134
#SPJ1