1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Gnesinka [82]
3 years ago
6

Why does Jerry agree to go home with his mother at the end of the story "Through the Tunnel"?

English
2 answers:
Lady bird [3.3K]3 years ago
7 0

He is defeated by his attempts to swim through the tunnel

Fofino [41]3 years ago
7 0

Answer:

He has achieved his goal and can enjoy his success quietly.

Explanation:

Jerry and his single mother were on a holiday in some foreign country. Being the only child, he sometimes find it constricting of his mother being with him in everything he do or wherever he go. On the beach, he had always wanted to be able to enjoy the water without his mother's ever caring watch. On one occasion, he came upon some local boys swimming underwater for long duration, somewhere a bit further away from the beach where his mother was. From then on, he also started to train to hold his breath underwater and pass through the hole of the big rock through which the boys were able to come to the other side of the big rock. On the final day, he did succeed in achieving his goal but only after almost killing himself, tired and strained, with blood coming out from his nose and a gash in his head. But he achieved his goal and can now enjoy his success quietly, thus agreeing to go back home with his mother at the end of the story.

You might be interested in
Associate word or phrase to the word
Harman [31]

Answer:

Freedom is needed in many many ways, but cannot be truly given because of the consequences that some humans will do, so you have to controll the amount of freedom of human so they can't do horribleness stuff, such as having Morales or making laws for the bad stuff.

Explanation:

6 0
3 years ago
Directions:
netineya [11]

Answer: He wept — he who had never known tears — when he first learned and understood the meaning of the word "I" in the course of his reading, according to Equality 7-2521.

Equality 7-2521 reads a lot of books for a long period of time. He calls the Golden One and tells her what he has discovered when he eventually puts his studies aside.

Explanation: if its not right im sorry i tried.

7 0
3 years ago
What was the major conflict of the story in the open window​
White raven [17]

Answer:

saki is nebulous between imagination and reality

6 0
3 years ago
Both passages describe a plant. The yucca tree "stalks drearily" while the daffodil "dances." What does this word choice reveal
VikaD [51]

i personally would chose Passage 1 views nature as intense while Passage 2 views nature as relaxing.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How are objective elements and subjective elements of art different?
blsea [12.9K]

Answer:

Objective elements of art are things that the majority of people will agree on. Objective elements are based in the realm of fact or reality. Subjective elements are open to interpretation and will vary depending on your individual experiences. Instead of facts or reality, subjective elements are very opinion oriented.

Explanation:

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What makes Montresor feel sick?
    5·1 answer
  • Which verb form correctly completes the sentence
    13·2 answers
  • Which piece of text evidence best reveals internal conflict?​
    10·2 answers
  • Can someone write me like 3 sentences for a College English perception paper on Christians? This will be the topic sentence so y
    10·1 answer
  • Which is the best definition of the word scarcity as it is used in this sentence? A) a lack of detail B) the variety of detail C
    12·2 answers
  • 1 Kunal's older sister, Amira, dropped off her Great Dane, Baxter, on Friday evening before heading to a conference in the city.
    13·1 answer
  • Explain face what that photo express ​
    15·1 answer
  • 1.-The fish has a lot of bones so eat the food ________________.
    9·1 answer
  • The main idea of this passage is that
    12·2 answers
  • 20 POINTS IF CORRCT I WILL GIVE U BRIANLIEST
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!