The answers would be: Cognitive learning
Answer:
Into the air.
Explanation:
I wasn't sure myself, but this seems like the only answer that sounds correct... I really hope this helps you! (If you would like an explanation, I can comment it below) xx
Answer:
A
Explanation:
bt evaluating problems in the text
I understand the Question But where is the passage that go along with it like didnt they give a passage to read?
Answer:
Explanation:
That's going to be a horrible sight. Haha, I can't see, right. Even if it's not in a storm, it's still horrible. I've tried walking while closing my eyes, and to be honest, I dread it. I think the longest I've done is gone 30 seconds, I had to open my eye. Even at that, it was on a flat land, and I had to walk slowly despite the fact that I knew there was nothing in my front, and it was an even landspace.
Now, all that being said, on a fairly good situation, I wasn't able to close my eyes for long. I simply can't imagine myself being left alone in the middle of a storm. That will be very very traumatic for me. It's draining me mentally imagining how helpless I will be, so it's a no for me.