1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
uysha [10]
3 years ago
5

What is the conjunction in the follow sentence. Gee, i would like to go to the circus, but i do not have enough money for a tick

et.Which identifies the conjunction in the sentence?
English
2 answers:
Tems11 [23]3 years ago
8 0

Answer:

but

Explanation:

Firdavs [7]3 years ago
3 0
"but" is the conjunction
You might be interested in
Write a conclusion paragraph about being afraid of the dark
alexandr402 [8]
Being afraid of the dark isn't good. Are you afraid of the dark? This is something kids are always afraid of, darkness. But, if this happens to an adult thats something bad! Darkness, is scary, I mean it's pitch black and you can't see anything at all. Your brain goes crazy, your heart starts to beat, you feel like going back, but you really need to get something. I mean every one has a fear of dark, but, usually over come it. 
HOPE I HELPED!!
5 0
3 years ago
What is the central idea of this paragraph? the trojan horse technique is most effective in data gathering. the rsa cipher secur
murzikaleks [220]

The central idea of the paragraph from "The Code Book" is expressed by "Breaking the RSA code is the greatest challenge for cryptanalysts."

The meaning of the cryptanalysts is that someone who break the codes.

Despite the enormous strength of RSA and other modern ciphers, cryptanalysts are still able to play a valuable role in intelligence gathering. Their success is evidenced by the fact that cryptanalysts are in greater demand than ever before—the NSA is still the largest employer of mathematicians in the world.

Hence, the correct answer is "Breaking the RSA code is the greatest challenge for cryptanalysts."

Learn more about The Code Book on brainly.com/question/27978429

#SPJ4

8 0
2 years ago
Which two parts of the passage are punctuated correctly?
never [62]
The two parts of the passage are punctuated correctly are as follows: "If the driving age is raised to 21, what will happen to all the afternoon jobs, the afternoon sports, and the afternoon programs that require some sort of transportation?" and "Like anybody who is inexperienced, the teenage driver must suffer through a legitimate period of self-doubt and skills acquisition."
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ahmad...playing tennis <br>A) is<br>B) are ​
TEA [102]

Answer:

a

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the sentence. After retiring from the racetrack, greyhounds never want to run again. Which word invalidates the generalizat
kati45 [8]
Never
Greyhounds will most likely want to run again.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Problem solving is another name for critical thinking
    15·2 answers
  • Unde sunt găsiți strutii sălbatici ?repete va rog
    7·1 answer
  • HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 questions
    10·2 answers
  • Select all of the objective pronouns me she us there you're him that you are hers it​
    10·1 answer
  • ASAP! GIVING BRAINLIEST! Please read the question THEN answer CORRECTLY! NO guessing. I say no guessing because people usually g
    11·1 answer
  • There is a real_____ in how parents treat their sons and daughters in terms of dating.
    6·2 answers
  • Please help me with this
    11·2 answers
  • Which word completes the analogy?
    10·1 answer
  • 2. Spanish (speak) _________________ differently in Spain and in Columbia.
    12·1 answer
  • Which sentence best states a central theme of the passage? A. Hard work often will not be rewarded until much later in life. B.
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!