Answer:
Montag settle his difficulty by first opening a book and endeavoring to get it. In the tragic future society Montag lives in, it is illicit to claim a book, significantly less read and study one. He settles on the cognizant choice to contact Faber, a resigned English educator, to assist him with understanding the significance of a writings.
Explanation:
Whats the passage? I need to know the passage in order to answer ^_^
Answer:
Thus, attitude change is achieved when individuals experience feelings of uneasiness or guilt due to cognitive dissonance, and actively reduce the dissonance through changing their attitude, beliefs, or behavior relating in order to achieve consistency with the inconsistent cognitions.
Explanation:
Always act with a purpose. ...
Stretch yourself past your limits every day. ...
Take action without expecting results. ...
Use setbacks to improve your skills. ...
Seek out those who share your positive attitude. ...
Don't take yourself so seriously. ...
Forgive the limitations of others
Answer:
she will be gone for a long time.
Explanation:
From the excerpt given, the narrator says that she gave someone a packet of tomato seeds and asks her to plant it for her and that when the first tomato ripened, she would be missed. This gives the impression that she would be gone for a long time.
A tomato takes an average of fifty days to grow and start producing fruits, so saying that when the first tomato ripened that he would be missed shows that she would be gone for a long time.
Answer:
b i think but don't get me wrong cause the answer might be a I'm not very sure