Answer:
A. The connotation of the word careless suggests that Marta doesn't pay attention to her things.
Explanation:
Careless, as used in the passage, shows that she was not being careful with her glasses thus she ended up breaking them. Since the passage said that she usually broke them within a week, we can infer she isn't careful with any pair of her designer glasses she has bought. Therefore, it cannot be B because she does NOT really care about her things, and C is off-topic because it never says that she prefers designer sunglasses, only that that is what she always bought.
Answer:
George and Lennie met as a result of George originally meeting and getting to know Lennie's Aunt Clara.
Explanation:
I think it is a pay up gester to let them know she needs extra money.
Answer:
<em>There are three means of holding a newly acquired state that is accustomed to freedom.</em>
Explanation:
In this excerpt Niccolò Machiavelli is arguing for the prince that no place already accustomed to freedom such as republics and democracies will accept to be ruled by a prince without trying to defeat him, so he tells there are three ways which the prince can conquer it, this is the main idea here.