Explanation:
They were worth ten times more than the cost of the journey
Answer:
The option which weaken the conclusion drawn is:
E. All artists who receive grants and donations are completely dependent on that money to cover their daily expenses; without those funds, they would have to discontinue the practice of their art.
Explanation:
The conclusion drawn in the passage is that grants and donations are a bad things because they actually make artists lose the interest for work. The passage claims that artists only practice art because they need to survive.
<u>The option that weakens that conclusion is the one that goes against it. In that case, we should choose letter E, since it claims the opposite. It states that artists need the money they receive in the form of grants and donations. If they cannot cover their expenses, they cannot work. If grants and donations help them cove their expenses, they are able to work. Therefore, letter E is the best option.</u>
Standing committee consider bills and issues and recommend measures for consideration by their respective chambers.
For example, the Appropriations Committees recommend legislation to provide budget authority for federal agencies and programs.
Answer:
Mountains and bodies of water
Explanation:
Mountains and bodies of water protected empires as it was the mountains that served as a barrier that protected ancient China and was used as an invasion route by the Aryans into ancient India also water bodies provided agricultural facilities which helped in allowing the empires become more successful.