The author's main purpose in the final paragraph of the text is: to encourage readers to think about the consequences of even seemingly harmless actions.
In the final paragraph of "How Small Fibs Lead to Big Lies," Tali Sharot tells NPR that the new findings about lying require that more work be done to find out how smaller actions lead to the escalation of negative behaviors.
So, the author's main purpose is to get readers to think of the effects that can arise from actions that do not seem harmless.
Learn more about the purpose of a text here:
brainly.com/question/11807917
Answer:
B. Everyone on the racetrack is equal.
Explanation:
<em>In this passage, Noah is told to be 13 years old and "competes against drivers who are three times older than he is, but he does not let that intimidate him." This shows that from this question, he implies that no matter your age, race, gender, etc. everyone on the race track is equal to each other and should race against each other in a normal competition. I hope this answer helped you! </em>
There<span> were several scientific processes I wanted to learn about such as, photosynthesis, diffusion, and osmosis.</span>Run-on sentences are also called fused sentences. It has at least two parts, either one of which can stand by itself meaning; two independent clauses, but the two clauses have been smooshed together. Run-on sentences contain many ideas but they have no proper punctuation marks. Comma- splice on the other hand is different. It is composed of a run-on sentence or two independent clause connected only by comma.<span> In Grammar, sentence fragment is just a part of a sentence, meaning it is a group of words which has no complete thought while subject complement is an adjective, noun or a pronoun or a predicative expression that follows a linking verb.<span> </span></span>
<span>If these were the missing choices:
A. The first train consisted of thirty-four cars weighing, all told, ninety tons.
B. Before the time of Watt, the steam engine was exclusively a steam pump—slow and wasteful of fuel.
C. The idea of using steam for driving stationary machinery originated in the early centuries.
D. Watt made it a quick, powerful, and efficient engine, requiring only a fourth as much fuel as before.
My answer is D. WATT MADE IT A QUICK, POWERFUL, AND EFFICIENT ENGINE, REQUIRING ONLY A FOURTH AS MUCH FUEL AS BEFORE.
Though the passage is not given, I chose option D because it gives the benefit that others experienced from Watt's contribution.</span>
C Is the Answer.
Have a Great Day ! :)