provide information about them and events.
The evidence to support the conclusion that Gilgamesh takes risks is: "They came within sight of the monster’s den."
<h3>Which statement best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion?</h3>
The statement that best paraphrases evidence from the passage to support the conclusion is: "Humbaba is so terrifying that Gilgamesh is momentarily paralyzed with fear." (Option C)
<h3>What does it mean to paraphrase?</h3>
To paraphrase means to state a fact or information in ones own words while keeping the meaning and the context of the information in tact.
Learn more about paraphrase at;
brainly.com/question/24729251
#SPJ1
Answer:
I think it's D? I'm sorry if i'm wrong though
Explanation:
Explanation:
In the poem , the poet uses the word ‘dance’ quite a few times .
In the 2nd stanza , Wordsworth had used the word ‘dance’ to show that the daffodils were moving to and fro due to the breeze . It seemed like the flowers were dancing joyously , as if in rapture , in the gentle breeze . The movement of the daffodils had been described as ‘ tossing their heads in a sprightly dance ’ .
In the 4th stanza , poet William uses the word ‘dance’ to show that his pleasure-filled heart started to dance when introduced to the memory of those 10,000 daffodils along the margin of the bay . The daffodils come back to the speaker's imaginative memory — access to which is a gift of solitude — and fills him with joy as his mind dances with the daffodils .
Answer: b) to demonstrate that acupuncture is regulated and safe.
The Food and Drug Administration (FDA) is a federal agency of the United States Department of Health and Human Services. It is responsible for promoting and protecting public health through the control of several consumer products.
In this text, the fact that the FDA approves the needles that acupuncturists use supports the idea of acupucture being safe. Other arguments provided as support for this claim is the fact that only qualified practitioners can practice acupuncture or that very few complications arise from it.