1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ratelena [41]
3 years ago
12

I ONLY HAVE 4 MINUTES HELPP 1. When Aunt Jessie started to fret over the frost and the dying buds, I’d say, each morning, “There

’s still a few left,” and, finally, “There’s still one left.” She didn’t seem impressed and said, “It’ll be dead soon.”
The dialogue in paragraph 5 reveals —
A) Aunt Jessie’s cruelty and the narrator’s hope for redemption.
B) Aunt Jessie’s pragmatism and the narrator’s need to gain approval.
C) Aunt Jessie’s fatalism and the narrator’s desire to console.
D) Aunt Jessie’s sarcasm and the narrator’s longing for acceptance.

2.I had never seen such stubbornness for so long in my daughter, even at her young age. I was shocked. These red American apples had such scary appeal to the young children.
What does this quotation reveal about the narrator’s conflict?
A) He is displeased with his daughter’s rebellious behavior.
B) He is stunned by how easily children are enticed by the appearance of the apples.
C) He is uncertain about whether to buy his daughter what she wants.
D) He is angry that the American apples are being marketed specifically to children.

3.When Aunt Jessie started to fret over the frost and the dying buds, I’d say, each morning, “There’s still a few left,” and, finally, “There’s still one left.” She didn’t seem impressed and said, “It’ll be dead soon.”
The dialogue in paragraph 5 reveals —
A) Aunt Jessie’s cruelty and the narrator’s hope for redemption.
B) Aunt Jessie’s pragmatism and the narrator’s need to gain approval.
C) Aunt Jessie’s fatalism and the narrator’s desire to console.
D) Aunt Jessie’s sarcasm and the narrator’s longing for acceptance.

4.He turned around and started up the fire escape again, almost running against the effort of climbing. We followed more slowly, not knowing what he intended. By the time we reached him, he had seized a board and thrust it into the soil, scooping it up and flinging it over the parapet into the areaway below. He straightened and looked us squarely in the face.
What does T. J.’s climb back up the fire escape in paragraph 28 reveal about him?
A) He has difficulty following rules.
B) He enjoys being the leader of a group.
C) He behaves in ways that others consider immature.
D) He takes action once he makes up his mind.
English
2 answers:
Papessa [141]3 years ago
7 0

Answer: 1.C 2.B 3.C  4.D

Explanation:

nataly862011 [7]3 years ago
5 0

Answer: C, A, C, (repeated question?) A

You might be interested in
Which statements should be included in a summary of act 1, scene 1? Check all that apply.
Vadim26 [7]

The answers are B,C, and F the other person in incorrect

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Imagine you are a middle/upper class person in the
Naily [24]

Answer:

Sad

so bad for him

taken care of

doesn't get enough food

might be sick

is hurt

I think I will help him

6 0
3 years ago
Read the lines from Paradise Lost.
PolarNik [594]

Answer:

supernatural forces

Explanation:

I hope this helps

5 0
2 years ago
List three factors of cardiac transplantation
Inessa05 [86]
OBJECTIVES: To analyze the occurrence and types of neoplasias that have developed in patients submitted to orthotopic heart transplantation in the Cardiac Transplantation Program of the Paulista School of Medicine, Federal University of São Paulo.
METHODS: The present study presents an observational analysis of 106 patients submitted to orthotopic heart transplantation from November 1986 to September 2002, who survived for more than 30 days after the procedure. The immunosuppressive regimen consisted of triple therapy with cyclosporin A, azathioprine and corticosteroid. Only two patients received, in addition to triple therapy, the addition of orthoclone OKT-3. The mean follow-up period was 61.4 months. (variation from two months to 192 months).
RESULTS: Twenty-three patients (21.3%) developed neoplasias, of which 56.5% had skin neoplasms, 30.1% had solid tumors and 13.4% had post-transplantation lymphoproliferative disease (PTLD). The mean interval between transplantation and the diagnosis of neoplasia was: skin - 54.9 months, solid tumors - 24.8 months and DLPT - 70.3 months.
CONCLUSIONS: The occurrence of malignant neoplasms was relatively common in the analyzed population. Skin cancer prevailed in relation to other neoplasms and solid tumors were more diagnosed than lymphoproliferative diseases in this series of patients.
7 0
3 years ago
View Passage | Enable Passage Scrolling
Katen [24]

The correct answers should be C, B, and B. I hope these are correct for you. In paragraph 3 it says " 100 years later the Negro live on a lonely island". this means the answer is C for the first one. The second one is B because when he says chains of discrimination he does not mean their actually held by chains. This means B is the answer for the second one. In paragraph 8 it says that "The Negro lives on a lonely island of poverty". This means B is the correct answer for the third one. Hope this helped.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • what connection can be made between european treatment of colonial native populations and the character of caliban
    11·2 answers
  • Read the excerpt from President Woodrow Wilson’s speech, “War Message to Congress.” On the 3d of February last I officially laid
    9·1 answer
  • How does dally change in the outsiders chapter 1-7?
    6·1 answer
  • Read the excerpt from The Dark Game: True Spy Stories from Invisible Ink to CIA Moles. One week later, news of the Zimmermann te
    6·2 answers
  • Who leads the party that has come to arrest kit?
    5·1 answer
  • What are some examples of Man vs God?
    8·1 answer
  • Why does gretel dislikes her father brother and lawyer?​
    15·1 answer
  • Which phrase in paragraph 7 helps the reader understand the meaning of the
    8·1 answer
  • 1.What is the message of this cartoon?
    14·1 answer
  • Antitrust laws protect competition and bring about lower what?
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!