Answer:
A) epic simile
Explanation:
An epic simile is a figurative language that compares one element to another (thing, animal or person) while employing the words "as" or "like" and that is developed over several lines of verse. Its aim is to make the writing more colorful and interesting and serve as decoration.
The passage is an example of epic simile because it describes Athena through several verse lines by comparing it to "a bird in soaring flight", and employing a simile because it uses the word "like" to compare.
Answer: <em>Shakespeare probably began his education at the age of six or seven at the Stratford grammar school. Although we have no record of Shakespeare attending the school. It seems most likely he would've attended the Stratford Grammar School. Like most all of the great poets and dramatists of the time, Shakespeare learned his basic reading and writing skills from an ABC, or horn-book. Shakespeare's daily activities after he left school and before he re-emerged as a professional actor in the late 1580s are impossible to trace. </em>
Explanation: I hope this helps. :)
We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:
- Concussions are largely prevalent in high school athletes.
- Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.
<h3>What is information?</h3>
Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.
We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.
Learn more about information on brainly.com/question/1299137
#SPJ1
Answer:
Comma between counted and we
Explanation:
Because it wont make sense without a comma between the words
Is this comprehension if it is, you needed to send a picture then I would’ve read it, and answered for you