Answer:
The good option here is: d.
Explanation:
The correct answer is - It is well built and well-organized.
Even though Cortes was not very fond of the people he encountered and fought in Central America, the total opposite can be said about his thoughts of their achievements and he actually admired their architecture and organization. He was on the opinion that the Aztec capital, Tenochtitlan, was a very beautiful city, with very nice architecture, and that it was very well organized.
I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.