Answer:
Economic growth is defined as the increase in the market value of the goods and services produced by an economy over time. It is measured as the percentage rate of increase in the real gross domestic product (GDP). To determine economic growth, the GDP is compared to the population, also know as the per capita income. Measuring the size of a country's economy involves several different key factors, but the easiest way to determine its strength is to observe its Gross Domestic Product (GDP), which determines the market value of goods and services produced by a country.
Explanation:
Hope this is right!
Answer:
In order from top to bottom:
a
a
s
a
s
s
Explanation:
Synonyms mean the same thing, antonyms mean the opposite thing
Answer:
For example: Iran falls within the Middle East arid zone, with some 13% of the country receiving less than 100 mm mean annual rainfall, an additional 61% receiving less than 250 mm and only 9% receiving more than 500 mm.
Answer:
It is usually the last sentence in the introduction paragraph and it is restated in the conclusion paragraph to sum up the reason for write the essay
Explanation:
Answer:In this passage, Stowe is discussing the passage of time. His point -- and the lesson he is trying to teach -- meshes nicely with the technique he uses to get this point across.
Stowe makes the point that when looking back on bad times ("looking back to seasons which in review appear to us as those of deprivation and trial") we often remember that there were moments of happiness ("diversions and alleviations") that prevent us from being totally unhappy.
Stowe is also trying to indicate that time passes almost without our being aware of it. While it is true time passes "a day at a time," days accumulate without our being aware of it. And so, the year will end when it feels it has barely begun. The time jump Stowe uses is a perfect way to illustrate this point.
Although Tom has to live one day at a time, and even though he is not entirely happy, before he knows it "two years were gone." Thus, this time jump allows Stowe to do two things.
First, this time jump has a practical application. This drastic time jump of two years allows Stowe to fast forward quickly in time without describing all the little and unimportant events that happened over the course of two years. (It is enough to know that Tom lived through times of deprivation but had moments of happiness.) Second, this time jump allows Stowe to illustrate the theme of the passage of time that he is discussing in this excerpt.
Explanation: