Answer:
In a paragraph
Explanation:
A mobile phone is a voice communication device that is not permanently attached to a telephone network by a physical connection. It uses radio signals to connect to another device to provide the connection to a telephone network. Various radio protocols are used such as DECT, WI-FI, Bluetooth, GSM, GPS, etc.
They should be allowed, but if they do, they have to prepare for people not wanting to buy it in stores.
Answer:
(especially of an old person) bad-tempered and negative.it is the answer of first question
answer of b. is Word hippo - Thesaurus
The author used DETAILED DESCRIPTION to create compelling characters in the passage given above.
From the passage given above, it can be seen that the author took his time to describe the characters and the settings in details. This gives the readers the opportunity to mentally picture the characters and the settings in the story.