Answer:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Explanation:
Which sentence from the passage shows that the function of the river depicted here has carried through to modern times?
Answer:
The city of Pompeii is very important for the study of Roman art, as well as for the daily lives of the Romans, because this city has been preserved perfectly well and it contains pretty much everything needed for making a reconstruction of the Roman art and society as well.
Explanation:
Answer:
B
Explanation:
B just makes the most sense out of all of the answer choices