Answer: Rainsford ultimately has to decide if he will kill or be killed.
There are a lot of dark actions in this story, and the above quick synopsis highlights two of them: General Zaroff decides to hunt humans for sport, and Rainsford has to decide whether to kill Zaroff or get killed. The intentions and eotions, as you can imagine, are diverse: fear of death, anger at being hunted, the need to survive... there are more, but this will give you a start.
Explanation:
Because it is asking what Rainsford had to decide that was really dark
This question is missing the options. I've found the complete question online. Since the passage is the same, I will omit it:
The author's purpose is to do what?
1. explain the importance of Gothic architecture.
2. show how Venetian architecture is different from Gothic architecture.
3. describe Venetian architecture.
4. show the nature of Gothic architecture.
Answer:
The author's purpose is to:
4. show the nature of Gothic architecture.
Explanation:
The author states his purpose very clearly right at the beginning of the passage:
<u>"I will try to give the reader of this article some idea of the real history of Gothic architecture, not just of Venice, but of universal Gothic."</u>
The author will discuss the nature of Gothic architecture - what this style of architecture consists of. He makes it clear that he will not focus only on the Gothic of Venice. He will talk about it universally. He will indeed show how far Venetian architecture went in terms of this style, but this is not the main purpose of the study. Having that in mind, the best option is number 4:
4. show the nature of Gothic architecture.
Idk the answer but good luck
Rebecca will travel abroad and need to find out where to get the required immunization s