The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
Answer:
B.
Explanation:
when everyone is expressing their opinion you are discussing it.
Answer:
Cant help you
Explanation:
you dont have the story on there boo and plus how was i suppose to know the answer withouut any evidence
Answer:
1. All the verses fit together, because they all keep the theme and thoughts about what it is like to be a "señorita". 2. There are clear transitions between stanzas, which are presented by the thoughts of different family members on a given topic. I would fragment the text by exposing the theme of each stanza in one sentence.
2.My mother said that my life would change when I turned 15, because I would become a señorita. For my friends, being a señorita is wearing lipstick, but I don't like it.
3. For Mami to be señorita is to wear high-heeled shoes, but I think that is dangerous. For my aunts to be señorita is to wear tailored flowery clothes and pantyhose, but I find it ugly and uncomfortable.
Explanation:
Pls Mark Brainliest
Answer:
Frank changed his career path by learning about installing and repairing computers with classes he took over the summer.
Explanation:
It goes to the point that Frank changed his career with classes. "Over the summer" is not really relative to the topic, it just happens to be when he learned.