1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
julia-pushkina [17]
3 years ago
7

Me ves en los mapas bein estudiados; me mantengo en forma con mis cuatro lados.​

Spanish
2 answers:
user100 [1]3 years ago
5 0
Rectángulo i think or cuadrado
Ainat [17]3 years ago
5 0

Creo que es un rectángulo, porque tu pregunta dice que me ves en los mapas que se están estudiando y que un mapa es un rectángulo.

You might be interested in
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
PLZ HELP ME WITH THIS THANKS
Artyom0805 [142]
“Se compran zapatos” this sentence makes sense bc it’s a neutral. Meaning that is not directly to someone or something
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
¿Por qué está muy feliz este muchacho? ¿Cuántos años tiene hoy? ¿Qué regalos quiere recibir? ¿A quién quieren invitar sus herman
Soloha48 [4]
Por favor ser mas especifico en tus preguntas. Siga las pautas de pregunta

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Estudian español. (1 point)<br> Blank 1:<br> Past Tense to Future Tense.
makvit [3.9K]

Answer:

Past: estudiaron español

Future: estudiarán español

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is 10:30 a.m. in spanish?
Charra [1.4K]
Once y media.

eleven thirty, o'clock.

Good Luck. :)) *-*

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Can someone help me please? <br><br> Thanks!
    14·1 answer
  • Which pair of words correctly completes this sentence? Yo sé _________ pastel de manzana, _____ cocino para el cumpleaños de mi
    14·1 answer
  • Describe your daily routine tomorrow. write at least 5 full sentences in spanish using the vocabulary from this unit. be sure to
    12·1 answer
  • I Que efecto se produce cuando algo<br>dibuja alejado o cercano?<br>se​
    8·1 answer
  • Pls help me with this
    7·2 answers
  • If a car travels with an average speed of 48 km/hr and covered a distance of 96 km .Calculate the time taken in minutes​
    7·1 answer
  • highlight the best answer or fill in the missing information in each sentence as it relates to your own daily routine​
    15·2 answers
  • Match the following countries with a culture that is important to their historical or current demographic.
    11·2 answers
  • 3. Choose the correct verb to complete the sentence: José y yo
    13·2 answers
  • Which word best completes this sentence?
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!