Answer:
The Spanish Civil War (1936-1939) was a golden opportunity for several of the contemporary powers to exert influence, test new weapons and learn lessons useful for the new great European war in the making in the 1930s. The Third Reich supported fellow fascist forces led by the rebel top military leader, Gen. Francisco Franco, who commanded the rebellion against the leftist Republican government of Madrid. Il Duce Benito Mussolini, the leader of fascit Italy, also offered his support to Spanish "franquistas."
Both Germany and Italy provided weapons, supplies, training and even military personnel to FRanco´s army. The German Luftwaffe tried his new bombers and sent pilots to assist the advance of Spanish fascist units. Tanks were supplied, too. It was German airplanes that carried out the infamous bombing of Guernica, in the Basque Country, a tragedy immortalized by Picasso´s work Guernica.
On the other side, the Soviet Union supported the Republic government with weapons, supplies and some trainers and advisers.
Explanation:
Answer:
The passage describes a confederation. The state governments have final authority.
Explanation:
Hope this was helpful
The various movements and organization that opposed the New Deal were unorganized and largely based on protecting the welfare of the elite in the United States. They were almost entirely ineffective.
Definition of except is a short extract from a film, broadcast, or piece of music or writing. So in religious terms, they’re probably talking about a religious film or a religious piece of information.