It increased because of the industrial era<span />
He thought being racist was a very bad thing to do
Effects Of The War. The British victory in the French and Indian War had a great impact on the British Empire. Firstly, it meant a great expansion of British territorial claims in the New World. But the cost of the war had greatly enlarged Britain's debt.
The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
Answer: C
Explanation: Dred Scott (c. 1799 – September 17, 1858) was an enslaved African American man in the United States who unsuccessfully sued for his freedom and that of his wife and their two daughters in the Dred Scott v. Sandford case of 1857, popularly known as the "Dred Scott case". Scott claimed that he and his wife should be granted their freedom because they had lived in Illinois and the Wisconsin Territory for four years.