The option that best describes the use of rhetorical elements in the passage is the following:
B. Loaded language appeals to the audience's emotions.
Loaded language is the use of words that have strong connotations with the purpose of evoking feelings and emotions in the audience.
The author of the passage we are analyzing here uses loaded language when discussing the use of pesticides and the adaption and evolution of insects.
Words such as "war", "violent crossfire", "deadlier", and "triumphant vindication" help depict a horrible image of destruction. It sounds as if the author is describing a battle rather than the use of pesticides.
The author's intention is precisely that: to associate war and pesticides. That way, she can evoke certain emotions in her audience.
<u>No one likes war, killing, and death</u>. Thus, if that is what pesticides mean, <u>no one will like them either.</u>
Learn more about the topic here:
brainly.com/question/18641687
Answer:
C. The Americans were persuaded to join the war against Germany after seeing the telegram.
Explanation:
The Zimmerman telegram, as was famously known by, is the secret coded message from Arthur Zimmerman, the German Foreign secretary to the German Ambassador to Mexico Heinrich von Eckardt. It was a secret diplomatic issue that proposed a military alliance between Germany and Mexico in the event that the U. S. ever entered the World War I fight against the German country. The exposing of this telegram that was intercepted by the British intelligence who revealed it to the American government propels the involvement of America in the War.
many immigrants had no one but immigrant aid workers