1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
iogann1982 [59]
3 years ago
8

A 32-year-old woman becomes acutely ill with fever, pain in the orbits, and diplopia. The neurologist discovers that she has a s

evere maxillary sinus infection that has spread into her nose and onto the face. The examining physician concludes that this patient has a venous thrombosis. Based on their location and venous connection, which of the following is the most likely venous structure involved in this patient?
a. Straight sinus
b. Transverse sinus
c. Vein of Labbé
d. Cavernous sinus
e. Superior sagittal sinus
Medicine
1 answer:
damaskus [11]3 years ago
4 0

Answer:

The answer is D  cavernous sinus

Explanation:

The cavernous sinus is the venous structure involved in this process; which is made up of a group of facial veins that form a cavity limited by the efenoid. It contains inside the internal carotid artery and the VI cranial nerve or external ocular motor.

You might be interested in
can someone help me to get 5 brainliest asking random questions for I rank up? i will give brainliest for the one that helps
shepuryov [24]

Answer:

i have a question for you well actually 2 just go to my profile and got to questions it should be the first 2 questions

Explanation:

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
The passage suggests that if a news commentator presented an editorial agreeing with the Huxleyan warning, many viewers would:
Anna [14]

Answer:

A) Take whatever action was necessary to combat the danger.

This response would be more likely in the case of an Orwellian culture, which the author states is like "a prison" and "much easier to recognize, and oppose than a Huxleyan [world]."

B) Listen carefully to the commentator and then explain the ideas to others.

The passage suggests the opposite response: "Huxley believed that we are in a race between education and disaster, and he wrote continuously about the necessity of our understanding the politics and epistemology of media, he  was trying to tell us that what afflicted people in <em>Brave New World</em> was not that they were laughing instead of thinking."

C) charge that the commentator was irrational or needlessly alarming viewers.

The passage suggests that the commentator would invite this charge: "Those who speak about this matter must often raise their voices to a near hysterical pitch, inviting the charge that they are everything from wimps to public nuisances to Jeremiahs."

D) Be receptive to learning more about the danger.

The viewers would be unreceptive to learning about the danger, because, according to the author, this world would appear benign.

Explanation:

5 0
3 years ago
Education and training of energy in food
topjm [15]
As population continues to grow and demands for resources increase, understanding the nexus of Food-Energy-Water Systems (FEWS) is vital to ensure the reliability and equity of access to these crucial resources. FEWS are tightly intertwined and characterized by complex tradeoffs that are not yet well understood. Understanding the demands for and tradeoffs amongst FEW resources is particularly challenging in semi-arid regions, where increasing population trends are likely to continue, and water shortage poses risks to agriculture and energy industries.
8 0
3 years ago
A 17-year-old girl with spina bifida is helping her mother prepare for her younger brother's birthday party. After blowing up a
tia_tia [17]
The answer is C, a latex allergy.

I hope this helps!
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
The first thing that a medical assistant should do when realizing he or she has made an error in patient care is to admit the er
MAVERICK [17]

The statement 'the first thing that a medical assistant should do when realizing he or she has made an error in patient care is to admit the error to his or her supervisor and the physician' is true.

A medical assistant works to take care of a patient in every way possible. As a healthcare worker, one needs to be responsible as a little mistake can cause serious, life threatening complications for a patient.

As a medical assistant, when you realize that you have made an error, it is your primary responsibility to confess the mistake to the supervisor or physician as soon as possible. The risk of not talking about the error to anybody can be life threating to patient. A supervisor or physician might have a better solution to the error and hence can help in amending the situation.

To learn more about medical assistant, click here:

brainly.com/question/25964907

#SPJ4

8 0
1 year ago
Other questions:
  • Which of the following is necessary for oxygen transport in the body?
    7·1 answer
  • Mohammad Nassar is a 15-year-old male complaining of increased difficulty breathing over the last two days. From his chart, you
    12·2 answers
  • Amyotrophic lateral sclerosis is a neurodegenerative disease in which motor neurons are progressively destroyed. Excess levels o
    9·1 answer
  • Select the correct answer.
    8·1 answer
  • Have some points my friends!​
    8·1 answer
  • The Rectus Abdominus:
    14·1 answer
  • Why is it important that edge of the cuff is above the antecubital space
    7·1 answer
  • Cystic fibrosis is a disease that __________.A.causes all those infected to live only into their teen yearsB.makes it difficult
    8·2 answers
  • Acupuncture is better or conventional medicine?why?<br>​
    9·2 answers
  • how DNP-prepared APNs will assist with transformative healthcare and help solve complex health problems
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!