Answer:
Distraction as a way of survival
Explanation:
The narrator speaks about how difficult is to keep on living watching all the survivors around her. Because she's seen death, but what strikes her completely is the living, so she says her "one saving grace is distraction", so she focuses on colors, and other details so as not to think about the destruction that suffocates her.
In the passage 2, the author’s purpose is to inform people that it is important to consider how a fine might affect businesses and the economy.
<h3>What is a fine?</h3>
Fine is the amount of money or a penalty that is taken or assigned, when someone gets punished for doing a crime or an offense.
The passage is about assigned a fine when there is wastage of water anywhere, because water is precious, and it shouldn't be wasted.
Thus, the correct option is A.
Learn more about fine
brainly.com/question/15817879
#SPJ1
2 and 3, that’s my answer
Answer:
A tree, and I ask you to pleas use this site wisely. :)
Explanation:
A moral dilemma is where you have to choose between two things, and you have a moral reason for both choices, but cannot decide which to choose from.