Answer:
Marie Antoinette was most known for her four words, "Let them eat cake." After finding that the peasants lacked food, some believe Marie Antoinette responded, "Let them Eat Cake." Despite the fact that historians claim there is no proof that Marie Antoinette ever spoke the words "let them eat cake," this phrase has always been remembered as one of the most renowned in French history. Brioche, a French pastry, is more costly than bread since it is prepared from dough enriched with eggs and butter. When notified that her French citizens lacked bread about 1789, Marie-Antoinette replied, "Qu'ils mangent de la brioche," which means, "Let them eat cake." This quotation is said to have been spoken during one of the famines that struck France during her husband's reign, Louis XVI.She was the fourteenth daughter of Holy Roman Emperor Francis I and Empress Maria Theresa. Marie was born in Vienna, Austria, on November 2, 1755. Marie Antoinette was despised by the French since she was not a native of the country (Detroit, Gale 1998). Marie's siblings were all given the name Maria Theresa after their mother. Maria Antonia Joephine was Marie Antoinette's name throughout her childhood (lotz, Nancy 2005).
I think that should be enough.
Sincerely, Cassie.
Answer:
B
Explanation:
She’s an outspoken American who writes about European reserved socialites
Answer:
the answer is reason one: The legal driving age should be raised to eighteen for safety reasons
Explanation:the passage states throughout the text that there are very high risk factors for drivers of such a young age. for reference, the first sentence of the passage talks about car crashes being the leading cause of death for 16-year-old drivers in which the passage as well supports this claim by stating the quote "According to the National Highway Safety Administration, the rate of crashes, both fatal and nonfatal, for sixteen-year-old drivers is almost ten times the rate as that of drivers aged thirty to fifty-nine, as calculated per mile driven". the main idea wants us to focus how many are injured or killed because the minimum age for starting drivers is so low rather than having the audience take attention to the financial struggle driving/owning