Answer:
kiss
Explanation:
when Stephen changed to his lover he never went back
Well, since she is famous, people seem to want to hear her opinion and what her interests are. Kind of like skinny jeans coming back into style. An artist, actor/actress, or some famous person started wearing them again and so did everyone else. Now that Emma Watson put in her experiences and opinion, it makes other subconsiously follow her likes and interests. Make sense?
Answer:
From the passage, the meaning of "point" is:
D. an important matter
Explanation:
From the passage, it's seen that the narrator was referring to "point" as an important matter.
Looking at the statement made by the narrator, it's discovered that his "point" of his revenging was important for the listener or recipient to take cognizance of. In other words, narrator shows determination and finality in using "point" as he stated that "...point definitely settled... "