I think the answer is He and jason went to the school play last weekend.
Answer:
for sience because he was afraid he would miss the deadline
Explanation:
Hello.
Right before his longer speech, the Friar says "Myself condemned and myself excused." He is telling everyone the whole story of how it all happened, but his motivation is a bit conflicted. He knows that telling them everything will possibly get him into trouble, as he did all of it without anyone's permission, but also he thinks that being honest will free him from any punishment.
Have anice day
Explicit information clearly states the whole information and leaves nothing to be questioned. Here, General Burgoyne giving the message to the courier that ended up to Americans shows the explicit information. Thus, option D is correct.
<h3>What is explicit information?</h3>
Explicit information is the sentences that include details that are clear and cannot be debated by others as they are expressed with clear and exact intentions.
Here, in the passage, it is clear that General Burgoyne gave the message to the courier person but that ended up getting delivered to the Americans.
From the passage, it can be said that there were many enemies of the British who passed their messages and information to Americans. Peekskill was a courier man for Burgoyne but he ended up giving the message to Americans.
Thus, option D the message delivered by the courier to Americans shows explicit information.
Learn more about explicit information here:
brainly.com/question/27891413
#SPJ1
C.) Every so often, a fad toy captures the imagination of a huge number of consumers.
Each piece of evidence provides information that supports the idea that certain toys gain massive popularity. Without introducing other reasoning or evidence, the given facts could not be used to support any other given claim.