It represents the moral and social decay that results from the uninhibited pursuit of wealth, as the rich indulge themselves with regard for nothing but their own pleasure. The valley of ashes also symbolizes the plight of the poor, like George Wilson, who live among the dirty ashes and lose their vitality as a result.
Answer:
Check below for the answer and explanation
Explanation:
The article “Kelvin Doe—A Young Engineer.” was written by Dr. Sally Gonzalez, a Professor at the International University of Science. This article is focused on a young boy named Kelvin Doe, whose love for his community and music spurred him into the innovation of new technology and into changing the lives of his people.
Paragraph one: Kelvin, a teenage engineer from a small community in Sierra Leone changed the lives of his people with his innovation.
Paragraph two: Kelvin puts a great amount of diligence into his innovation and the difficulties surrounding him did not stop him from achieving his goals.
Paragraph three: Kelvin, despite not having a science background, was able to fuel his innovation by manufacturing a local battery.
Paragraph four: Kelvin was so concerned about the unavailability of power in his community that he made a bigger battery and even a generator to ease the pain of his people.
Paragraph five: Kelvin's love of good music spurred him into building a local radio station that has his teen friends as the staff.
Paragraph six: Kelvin has participated in several national and international programmes where he was able to showcase his skills and innovations.
In summary, Kelvin's love of technology, music, and his community arouses his interest in innovation and creates a bright future for him as a young engineer.
Yes are you afraid of snakes henry
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.