Answer:
well the story wasn't added but ill try my best!
first, based off ha we have read this unit id say people value time a lot! time is very valuable and cant be change once it is gone its is gone forever! i always hear people say if i could go back in time in change everything i would! i can tell from the passage that the narrator really values time which can have a big reflection on life!
next, in the passage they try to explain and show a life lesson in time they do this by using very good chosen words which can help the reader picture the events! as time goes by people realize their good and bad throughout there life! but what matters most is how they choose to reflect on it! this could result to making things worse or better! so this is why you are suppose to think before you act!
third, they author also tries to show that no one is perfect! i say this bectuse ist states that peploe make mistakes but its them to chooe howto learn from those mistakes they have made! however they choose to result with the problems is how they will do in the near future this isnwhy us people need to see that we arent perfect and to pay attention to what we are doing!
Explanation:
now you can do the last to paragraphs because how ill you learn if i just do all the work for you and i even left some ussage correcting so that you can correct them hope this helps good luck on your essay
_from Mike_
1. Macbeth's second and third victims are the two guards who were standing in front of Duncan's bedroom door. His plan was to kill Duncan in his sleep, but the guards were preventing him from doing that. This is why he killed the two guards with the help of his wife. The reason why he did that was so that he could have someone to blame for the death of the king - he would say that he caught them killing the king, which is why he had to have them murdered as well.
2. Lady Macbeth fainted to distract everyone's attention to her. She knew that Macbeth was weak, and that if questioned, he would admit to everything - to killing Banquo, Duncan's guards, and Duncan himself. This is why she decided to take matters into her own hands and therefore she pretended to faint. Thus everyone gathered around her to help her, and Macbeth 'fortunately' didn't get the chance to reveal their crime to everyone.
The answer is Curfews guarantee that fewer young drivers will be on the road during dangerous late-night hours.
Explanation:
To support the argument government should establish curfews it is a good idea to show the benefits or advantages of this type of policy. This includes factors such as the reduction of criminal acts by teenagers, improvement in school scores, among others. From the options the only one that shows an advantage is "Curfews guarantee that fewer young drivers will be on the road during dangerous late-night hours" because this shows the policy will impact positively society by reducing accidents and other incidents on roads.
Do you have a list of answer I can pick from?
Answer:
Cheating is never the answer.
Every bad thing comes with a cost
Explanation: i hope that helped