Answer:
he is tolerant, open-minded, quiet, and a good listener
Explanation:
Answer: C. Bottling up one's feelings leads to resentment and even violence
Explanation:
This is based on the poem,<em> A Poison Tree </em>by<em> William Blake</em>. In it the speaker describes how they were angry with their friend and told them about it which led to the anger dissipating. The same person became angry with a foe and did not tell the foe which led to the anger increasing every day.
It then got to the point where the speaker confronted the foe and ended up either killing or injuring the foe as the foe was lying on the ground at the end of the poem. This shows that one should not bottle up their feelings especially negative ones as they can grow and lead to resentment and sometimes violence.
Answer:
В. The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
Explanation:
In the given passage about the adoption of pets from shelters, the author provides different headings under which the main ideas are introduced and explained. This enables the different parts of the text and objective to be organized and easier to be understood.
The whole passage is divided into sections with headings, with a detailed explanation of their corresponding headings/ topics. This enables the relay of the message easier and also more free-flowing and appealing. Moreover, it also stresses the numerous and different points each heading contains but which all relay the message of the need to adopt pets from shelters.
Thus, the correct answer is option B.