1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ksivusya [100]
3 years ago
8

11. Write one sentence in Spanish using a conjugated verb form of “tener” (to have) in the present tense.

Spanish
2 answers:
BaLLatris [955]3 years ago
4 0

11. Write one sentence in Spanish using a conjugated verb form of “tener” (to have) in the present tense.

Answer 11: Nosotros <u>tenemos</u> que contestar muchas preguntas hoy.

12. Write one sentence in Spanish using a conjugated verb form of “poner” (to put; place) in the present tense.

Answer 12: Yo <u>pongo</u> mis maletas en el maletero del coche.

13. Write one question in Spanish using a conjugated verb form of “venir” (to come) in the present tense.

Answer 13: ¿<u>Viene</u> tu hermano con nosotros?

14. Write one question in Spanish using a conjugated verb form of “conocer” (to know) in the present tense.

Answer 14: ¿<u>Conoces</u> a mi familia?

15. Write one sentence in Spanish using a conjugated verb form of “saber” (to know) in the present tense.

Answer 15: Yo <u>sé</u> conjugar todos los verbos irregulares en español.

16. Translate the following sentence into English: “Por favor, lleve mi saco.”

Answer 16: Please, take my sack.

17. Translate the following sentence into English: “Abra la puerta.”

Answer 17: Open the door.

18. Translate the following question into Spanish: “Where was the cat?”

Answer 18: ¿Dónde estaba el gato?

19. Translate the following sentence into Spanish: “The children were eating chicken with rice.”

Answer 19: Los muchachos estaban comiendo pollo con arroz.

20. Answer this question in Spanish: “¿Qué te gusta hacer el fin de semana?”

Answer 20: Me gusta ir al cine con mis amigos el fin de semana.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

irakobra [83]3 years ago
3 0

11. Tengo ganas de que llegue el fin de semana.

12. Mi hermano pone los pies sobre la mesa.

13. ¿Vienes a casa a ayudarme con los deberes?

14. ¿Conoces a mi amiga María?

15. Mis amigos no saben como jugar al Fortnite

16. Please, carry my bag.

17. Open the door.

18. ¿Dónde estaba el gato?

19. Los niños estaban comiendo pollo con arroz

You might be interested in
Que similitud hay entre el diario de abordo de cristobal colo y las obras de garcía marquéz
Sloan [31]

Answer:d

Explanation:Una de las características principales en la narrativa de Carlos Fuentes es el manejo lúdico de la historia. Su concepción de historia no se limita únicamente a la reproducción de datos y acontecimientos. Por el contrario, la re-presentación que él hace de la historia es más que nada una recodificación cultural de la historia y la literatura hasta llegar a un estado híbrido en el que las dos disciplinas no pueden separarse una de la otra. Este es el caso que claramente se presenta en la novela El naranjo, cuyo capítulo"Las dos Américas" aquí se analiza.

7 0
3 years ago
¡Hola! Me llamo Cristina y soy de Guatemala. Tengo quince años y soy estudiante. Me gusta estudiar historia. En mi clase hay vei
Sergio039 [100]
Your answer is D from time to time.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
I don’t know these at all and I’m trying
Maru [420]
1.) como se llaman
2.) como te llamas tu
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ayuda con mi tarea porfabor​
umka2103 [35]

Answer:

cual es tu tarea?

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose everything that is in Puerto Rico.
cricket20 [7]
The answers are A,C,E,FG
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Mi padre es?<br><br> inteligente<br><br> inteligentes<br><br> cómicos<br><br> cómica
    11·2 answers
  • What are two chores you can do in your bedroom
    11·2 answers
  • Yo (open) los regalos<br><br> A. abrimos<br> B. abren<br> C. abro<br> D. abre
    10·2 answers
  • Resuleve los siguientes s
    11·1 answer
  • Sustituyendo los pronombres correctos por los objetos e indirectos. (1) Puedes ofrecerles un menu a ellos, (2) Puedes cocinar el
    13·1 answer
  • Why is gold called Noble metal all neutral metal?​
    13·1 answer
  • El verbo vivir se escriben con v, por ejemplo:
    8·2 answers
  • El 1 of 1
    6·1 answer
  • EN LAS PALABRAS AGUDAS RECONOZCA LA SÍLABA TÓNICA Y COLOCA
    9·1 answer
  • El libro ______ en la mochila de francisco
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!