Explanation:
<h2>
Childhood</h2>
There are three friends enjoying there golden childhood .They are playing football on a field full of water .They are playing only three of them for fun . There is all humidity on the ground going up from water of that field. They all are so happy in there age of childhood.
(it mey help you .Do it is sufficiant for you(: )
Answer:
B- does recognize his reflection
Explanation:
he is looking at himself through a reflection of the water, and thought it was another dog
Answer:
Fuel
Explanation:
The passage states Japan makes a lot of cars already. They don't need support from other countries for the cars themselves. The passage goes on to say that there is not much fuel in Japan. That means Japan needs to rely on other countries to get that fuel.
I don't see how this is English, but the opposite for condensation is evaporation. So the answer is
evaporación
Evaporation involves a phase change from liquid phase to vapor phase, whereas condensation involves a phase change from vapor to liquid phase.
Answer: its c hope this helps
Explanation: