1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mama L [17]
3 years ago
10

Kevin, a marketing executive, is part of the marketing team in his company. During team meetings, he tends to encourage other me

mbers to reflect on their opinions and helps them to see the discussions at meetings from a new perspective. In this scenario, Kevin is best described as _____.
English
2 answers:
SOVA2 [1]3 years ago
5 0

Answer:

an information and opinion analyzer

Explanation:

Based on the information provided within the question it can be said that Kevin is best described as an information and opinion analyzer. This is an individual who (like mentioned in the question) helps people understand other team member's perspective and add their opinion on the matter in order to better develop an idea.

Burka [1]3 years ago
4 0

Answer:

Kevin, a marketing executive, is part of the marketing team in his company. During team meetings, he tends to encourage other members to reflect on their opinions and helps them to see the discussions at meetings from a new perspective. In this scenario, Kevin is best described as an information and opinion analyzer

Explanation:

As companies look for affective communication not only on their daily basis but also in their team meetings, there are different roles that employees apply to make it work, Kevin is an information and opinion analyzer, the role of this kind of person is not only to analyze the information that is provided but to help others to see this information as a viable solution for some of the conflicts hey might have to face.

You might be interested in
Which information from this passage about Enkai is most important to include in a summary of the overall story?
Brilliant_brown [7]

Answer:

The tribe’s relationship with Enkai is crucial to them.

Explanation:

According to a different source, the passage that is included with this question is:

<em>Our relationship with Enkai is essential to the tribe. Enkai is neither male nor female. The sky god is powerful, but can change from nurturing to vengeful depending on our behavior. Sometimes Enkai is Enkai Narok, the Black God, happy with us and blanketing the sky with dark clouds that pour out rain to nourish the plains. When angry, though, Enkai becomes Enkai Nonyokie—the Red God. In these times, the sun grows incredibly hot until the earth dries up and becomes barren. Because of this, we work to keep Enkai happy.</em>

Although the passage mentions many different things about Enkai, the main idea that it tries to convey is that the people have a relationship with Enkai that is crucial to their lifestyle and their well-being. In this passage, we learn that the people have various beliefs about Enkai, but also that they work tirelessly to keep Enkai happy.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
How can struggling lead to success?
Aleks [24]

Answer: Struggle means sacrifice. It means you do everything you can to succeed towards your goal. It means you risk stability, relationships, and finances for your vision. Making this level of commitment is where struggle actually shows up, because it's not easy.

Explanation:

7 0
3 years ago
How to start a story​
Free_Kalibri [48]

Answer:

Just right a story

Explanation:

;) STORY STORY STORY

8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Which detail from the story is part of the exposition?
suter [353]
Bihdfilhqijlnkljnwnoasd
Jnnjilwdanfj naijer
3 0
3 years ago
Modernist works could best be described as:
ira [324]
Innovative

featuring new methods and ideas
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Elect the correct answer.
    6·1 answer
  • 1. Read the following excerpt from The Pluto Files by Neil deGrasse Tyson. "The
    14·1 answer
  • A diary-like novel tells the story of 13-year-old Clara, who is traveling
    9·1 answer
  • Hello Brainiac
    12·1 answer
  • A tool or streagety to enhance an authors style i called a device
    10·1 answer
  • It this a good email yes or no? Any changes?
    15·1 answer
  • Summary of an FBI plis no links
    13·1 answer
  • write an article for publication in your school magazine discussing three problems faced by your school​
    5·1 answer
  • Item 10 What is the significance of the number 7 on page 70 of the novel? It's number of dollars found in Shawn's pocket. It's n
    13·1 answer
  • What were the military duties of ranked officers in othello
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!