1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Genrish500 [490]
3 years ago
11

Read the excerpt from Ralph Waldo Emerson’s Nature. But if a man would be alone, let him look at the stars. The rays that come f

rom those heavenly worlds, will separate between him and what he touches. One might think the atmosphere was made transparent with this design, to give man, in the heavenly bodies, the perpetual presence of the sublime. Seen in the streets of cities, how great they are! If the stars should appear one night in a thousand years, how would men believe and adore; and preserve for many generations the remembrance of the city of God which had been shown! But every night come out these envoys of beauty, and light the universe with their admonishing smile. The stars awaken a certain reverence, because though always present, they are inaccessible; but all natural objects make a kindred impression, when the mind is open to their influence.
English
1 answer:
Veseljchak [2.6K]3 years ago
5 0

Answer:

Always present, they are inaccessible

Explanation:

Just took the test

You might be interested in
Read this paragraph; then answer the questions.
anastassius [24]

Explanation:

Make a good relationship with your pen, it leads you being neat and approachable one.

8 0
3 years ago
Why are charting or mapping note-taking methods recommended for taking notes from video sources?
Marianna [84]
Let's number them okay. Since I can't see everything that is said in the picture I will have to assume it is either number 3 or 4.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Tell how Samantha’s family gets ready to eveacuate.
eduard
Show me a picture of what you’re talking about
4 0
4 years ago
Can someone translate line 12 ?
Natali [406]
D, she cannot be compared to other standards. he talks about her fondly, not in a belittling way. :)
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
The character sketch of madame sofronie
yan [13]

Answer:

Madame Sofronie owns the hair shop to which Della sells her hair. She’s described as “large, too white, chilly,” and her manner with Della is brusque and to the point. She wastes no time evaluating Della’s hair and setting a price—twenty dollars. Her manner directly contrasts that of Della and Jim, who value their love and sentiment over material value. For Della, her hair is something special and prized. For Madame Sofronie, her hair is worth the dollar value she can get out of it.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • A Poem of Changgan
    11·2 answers
  • What literary device is the term sword-feast
    5·2 answers
  • Which sentence in the passage provides plot details that cannot be inferred from the images? Laurie lay luxuriously swinging to
    10·1 answer
  • What are rights a teacher has
    9·2 answers
  • What determines which plants to grow where?
    14·2 answers
  • Find the x and y intercept of the line 5x-4y=30.the graph
    15·2 answers
  • Help me plz
    14·1 answer
  • What is an example of foreshadowing in the book Granny Torrelli make soup?
    5·1 answer
  • Which narrative point of view is shown in the passage?
    14·2 answers
  • 33. I’m playing badminton with my brother on Saturday.
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!