It is good idea. some students will not pay attention to the teacher if they have phone on them , of course they will keep playing on their phone while the teacher is teaching , and what if their phones got lost? the school will get attacked by the parents for not being careful
Answer:
They felt their feet* as the nurses say of children when they begin to walk; and our
non-success in education is a good deal due to the fact that we carry children through their school work and do not let them feel their feet.
Explanation:
the text stated an opinion that is supported by other evidence in the earlier part of the text
Well, to start off, what is line 44? What does it say?
The Predestinators send in their figures to the
fertilizers.
<span>This
line is taken from the novel Brave New World, which is written by Aldous Huxley. This novel was written in 1931 and published in 1932. There is a social predestination
room for predestinators, the predestinators are the persons who predestinates
something.</span>
I have described myself as always having been imbued with a
fervent longing to penetrate the secrets of nature.
In this line, the author is exploring man versus nature. The
word or phrase from this passage that best demonstrated the conflict between
man and nature is perhaps ‘penetrate’ or specifically ‘penetrate the secrets of
nature’.
‘Penetrate’ means to succeed in forcing a way into or
through. This signifies that the persona in this passage wants to understand
the mysteries that surround nature.