1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Semmy [17]
4 years ago
8

How or why does the plight of a character in imaginative literature concern a student in academic culture?

English
1 answer:
Nataly [62]4 years ago
8 0
Because those plights of imaginary characters have been based on real life problems and troubles that can happen to anyone of us. These plights should also concern a student in academic culture because they can show him how to deal with those problems should they happen to them, and what to do in order to solve them. Books and imaginary events have many moral and educational messages in them that are relevant for real life, outside of books, as well.
You might be interested in
Read the passage.
Alex73 [517]

Answer:

A

Explanation:

took the test

4 0
3 years ago
What topics are discussed in this passage? Check all
BlackZzzverrR [31]

Answer:

I think the answer is either Evil or Murder

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help!!!! I need a help please
lawyer [7]
They're biggest mistake was going through ice but they ended up having another problem which was how cold it was but they over came the cold by wearing alot of layers of clothes they also took all the wet clothes off very fast and had hot drinks often the last problem they had was drifting ice pans which could collide causing walls of ice to ride out of nowhere or to break apart throwing them into the freezing Waters far away.

5 0
3 years ago
Which word best describes the narrator’s tone toward Dr. Heidegger’s visitors in the first paragraph? RL.6
NeTakaya

Answer:

D. Disapproving.

Explanation:

<em>Dr. Heidegger's Experiment</em> by Nathaniel Hawthorne tells the story of how a scientist used his four friends in an experiment about water from the fountain of youth. And in their greed to stay young, the 'subjects' fought which resulted in the vase being broken.

The first paragraph of the story introduces the characters or the guests for the experiment. The first is <u>Mr. Medbourne</u>, <em>"now little better than a mendicant"</em>, <u>Colonel Killigrew </u>who <em>"had wasted his best years, and his health and substance, in the pursuit of sinful pleasures, which had given birth to a brood of pains, such as the gout, and divers other torments of soul and body"</em>. Then there is <u>Mr. Gascoigne</u>, <em>"a ruined politician, a man of evil fame"</em> and <em>"the withered gentlewoman, whose name was the </em><u><em>Widow Wycherly</em></u><em>". </em>

The way the narrator describes these four guests is more of a condescending tone than a happy or agreeable tone. So, we can infer that his tone towards them is a disapproving one.  

6 0
3 years ago
Read the excerpt from Silent Spring.
Karolina [17]

Answer:

withered vegetation

Explanation:

Rachel Carlson in her book "Silent Spring", has highlighted the degradation of the environment being done because of the excessive use of the pesticides. She builds her argument that the chemical industries have been deceiving people by giving incorrect information to them.  

In the given excerpt, the phrase 'withered vegetation' shows that the author is in a gloomy mood. She is upset to see the degrading environment. Her tone discloses her feelings of despair.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which statement would be included in a summary of paragraph one of society and solitude
    7·1 answer
  • If Teresa Daughter is my Daughter Mother. Who am I
    14·1 answer
  • Jem, Scout, and Dill develop a play about what?​
    12·1 answer
  • Discuss globalization in today’s music. 5 sentences or more please. 30 pts and will mark brainliest
    8·1 answer
  • Is it racist to believe there are some biological differences between races? Explain your answer.
    11·1 answer
  • imagine that 20 years from now,somebody wants to understand life in the 2000s. What would you want them to know about your gener
    11·1 answer
  • Plzzzz help I will give brainliest
    6·1 answer
  • Because it was snowing outside, our picnic was canceled.
    11·2 answers
  • Why does Mammy react the way she does to the rockets
    15·1 answer
  • Which statement best describes an argument made in "President John F. Kennedy's Speech at Rice University"?
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!