Answer:
Explanation:What detail of the story would you draw attention to,to summarize to that specific section and why would you draw attention to it?The question basically means if you would summarize that section,what details would you include?
The organizing principle in the passage is, "fact, to example".
Every time the author mentions how Dolphins express themselves, he gives an example of what the Dolphin does in the next sentence.
I hope this helps you!
Brainliest answer is always appreciated. <span />
B. He turns up its nest with the plow.
In this passage the speaker says you, the mouse, saw the empty fields and with winter coming decided to make a home in them underneath the cold winds. Then crash! The plow blade cut through your house. In this passage the speaker is plowing his field to get it ready to lay fallow for winter when he turns out the mouse from it's house.
A misconception about financial literacy is that someone who's poor isn't managing his money well.
<h3>What is financial literacy?</h3>
It should be noted that financial literacy implies the need to understand how money works. It should be noted One of the common myths regarding financial literacy is "having a lot of money." Being financially literate does not imply being wealthy. It means you understand proper money management, including beneficial and harmful habits.
Making money idle and not investing it in something that will allow it to grow are two negative money management strategies.
Also, a misconception about financial literacy is that someone who's poor isn't managing his money well.
Learn more about financial literacy on:
brainly.com/question/1730033
#SPJ1
In order to sway a decision about a legislative or administrative action, lobbying is the practice of directly approaching or encouraging others to approach a member of the legislative, executive, or quasi-public bodies of government.
- It encompasses any efforts made by people, organized organizations, or other lawmakers to sway lawmakers and authorities. "Lobbying" (also spelled "lobby") is a form of advocacy with the intention of influencing decisions made by the government by individuals or more commonly by lobby groups.
- In a letter to a member of Congress, a Duke official requests that they abstain from voting on an amendment that would be presented during the bill's discussion. This is lobbying since it offers a viewpoint on a specific piece of legislation.
Thus this is the purpose of lobbying.
Refer here to learn more about lobbying: brainly.com/question/29548362
#SPJ4