I believe the answer is: Snus
Snus does not necessarily healthier compared to the tobacco that people usually smoke.
But, one thing that makes snus superior compared to smoked products is that it would not cause other people around the user to have second-hand smoking and the health damage only occurs to the users
Answer:
The inference that is best supported by the passage is: A. Prior to the "Click it or Ticket" law, motorist could not be stopped simply for not waring a seatbelt."
Explanation:
In the passage is very clear that in the new law motorist can be now pulled over and ticketed for not wearing seatbelts (later in the passage it implies that's the reason why lawyers and citizens' gorups are protesting), which implies that before the state legislature passed the law this was not a reason to be pulled over even though this is not stated in the passage, the entire text circles around the novelty of pulling over motorist for not wearing seatbelt, therefore the best option is A especially because that is the main idea of the text.
Answer: The answer is provided below
Explanation:
The cash flow statement is an important statement that every organization provides and it shows the inflows and the outflows of the cash and cash equivalents in the organization. It is useful in order to understand the cash movement in an organization, make vital business decisions and also measure organization's liquidity.
Maintaining liquidity during the current pandemic is important for every business and a way of doing this is for the businesses to have funds that will be enough to keep the business running during this period. It is vital for businesses to review their assets and look out for the assets that they can convert to cash which can be used for the operation of the business. Another method is for the business to sell its securities so as to maintain liquidity.
Conservatives prefer a government that is limited, meaning a government that enforces policies/want to protect social traditions but don’t want them to control or run the economy. The Democratic Party (liberals) prefer a government that give economic equality and social freedom.
Explanation:
The purchase of Louisiana was a commercial transaction whereby Napoleon Bonaparte, then First French Consul, lacking the resale agreement to Spain, sold to the United States in 1803, 2 144 476 km² (529 911 680 acres) of French possessions in America of the North (ceded by Spain) at a price of about 3 cents per acre (7 cents per ha); a total price of 15 million dollars or 80 million French francs. With interest, Louisiana's territory cost $ 23,213,568.
The vast extension of the treaty covered the territories of the current states of Arkansas, Missouri, Iowa, Oklahoma, Kansas, Nebraska, Minnesota south of the Mississippi River, much of North Dakota, almost all of South Dakota, the northeast New Mexico, northern Texas, a section of Montana, Wyoming, Colorado east of the continental divide, and Louisiana on both sides of the Mississippi River, including the city of New Orleans. In addition, the purchase included parts of the current provinces of Alberta and Saskatchewan, in present-day Canada. This territory represents 23% of the current area of the United S.tates