Answer:
Fact: State Security clearance was required for government appointments
Statistics : 40% of Egyptians lived below the poverty line.
Explanation:
Revolution 2.0 is a chronological record of the uprising that occurred in Egypt in Jan 2011. The uprising led to the toppling of the then government led by Hosni Mubarak.
The fact used as evidence was that state security approval was sought and granted before anyone could hold any senior position in government or politics. The government achieved this by keeping a dossier - a record of activities- on everyone considered a threat or an activist, which was used to blackmail them in case they decided to raise a dissenting voice.
This control measure was used to ensure that no one in senior position of authority would had enough clout to lead a revolt or revolution.
The statistics was that 40% of Egyptians lived below the poverty line. Hence poverty was used as a weapon in oppressing and subjugating the people.
Answer:
You may experience more grumpiness.
Explanation:
Teenagers are often more ready to talk back, because they have growing bodies. They are dealing with a lot of things, and they tend to be on their devices most of the time because they find it as an escape plan for them.
I think that he must c<span>elebrate all he has to look forward to as a fifty year old. This is because he achieved this year and he is still living. He must be thankful that he lived for 50 years and I guess that the best way that he can show his gratitude is to celebrate it.</span>
The answer is B, Run-on sentence.
Answer:
To truly answer this question you would need to see the passage but here are some steps to take.
Explanation:
Reread the passage.What is it mostly being talked about in the passage.What three pieces from the text relate or go along with what you choose for part 1.
Follow these steps and you have yourself an answer!!!!