Answer:
me
Explanation:
i was supposed to go to japan
The hook is usually the sentence which occurs toward the beginning of the paragraph. It's main objective is to catch the readers attention and make them want to continue reading. (It's kind of like the thumbnail of a Youtube video, it catches the viewers attention.) Anyway, now that we have reviewed what a hook is, let's use the process of elimination to find our answer. A. cannot be the answer. It is a part of the beginning of the passage. It also is a fact, and is not written in a way that can attract a reader's attention and make them want to continue reading. The same goes for B. This is simply just not something that would attract a reader's attention. C is also not the answer. Once again, this statement fails to attract the reader's attention. So, this leaves us with the correct answer, D. Not only is this the first sentence in the paragraph, it also attracts the reader's attention and makes them want to read the rest of the passage.
Sources: I am a natural born American, so English is my first language. My mom is an English teacher, so I learned these types of things at a very young age.
A virtual classroom is an online classroom that allows participants with one another view presentations or video, interact with other participants, and engage with resources in work groups and a real an classroom is where direct instruction is the primary method of teaching, does work.
Answer:
does this means Which ethical values have emerged in the story through the bulls?
Explanation:
I believe "whose woods these are i think i know"